2007-05-13

Két nap múlva lesz az ITS Hungary Kiválósági Díj beadási határideje

Korrábbi felhívásunkat megismételjük. Mai postánkból:

"Kedves Kollégák!
már csak néhány nap van az "ITS Hungary Kiválósági Díj" pályázatának beadásáig (ld. melléklet)!
Tájékoztatom Önöket, hogy a Díj átadója Garamhegyi Ábel államtitkár úr lesz (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium).
Az átadás - ahogyan azt korábbiakban jeleztük - az ITS Hungary Egyesület Közgyűlésének keretében történik.
A Közgyűlés időpontja: 2007. május 29. 10.30.
A Közgyűlés hivatalos meghívója - mely minden fontos információt tartalmaz - kedden, május 15-én kerül kiküldésre.
Üdvözlettel:
Dr. Lindenbach Ágnes
főtitkár"


Mint ismeretes, a HUNAGI alapító tagja és partnerszervezete az ITS Hungary -nak. (ITS= Intelligent Tansportation Systems) Emlékeztető az ITS Hungary korábbi felhívása alapján:
ITS Hungary Kiválósági Díj” meghirdetése

"Az ITS Hungary Egyesület a 2007. március 22-én megtartott vezetőségi ülés egyhangú döntése alapján meghirdeti az „ITS Hungary Kiválósági Díjat”, amely először 2007. évben kerül odaítélésre.
Pályázati feltételek:
1. A Díjra az Egyesület tagszervezetei és egyéni tagjai pályázhatnak.
2. Pályázni lehet bármely – a hazai körülmények között jelentősnek minősülő – 2006. évben befejezett, sikeres beruházási, rendszerépítési, K+F projekt eredményének bemutatásával.
3. A pályázat benyújtásának módja: az ITS Hungary Egyesület Titkársága címére (1113 Budapest, Bartók Béla u. 152.) zárt borítékban, 5 példányban postán megküldve.
4. A pályázati anyag tartalma:
- pályázó szervezet/egyén neve, címe;
- a pályázatra benyújtott projekt, munka, terv, kutatási anyag maximum 5 oldalban való bemutatása (amennyiben a pályázat témája igényli, CD/DVD melléklettel, amely maximum 5 perces videót, animációt, bemutatót tartalmaz);
- a munka jelentőségének, előnyeinek, társadalmi hasznának, a várt költség/haszon aránynak, a pályázat tárgya innovatív jellegének bemutatása;
- egyéb, az elbírálást segítő szempont leírása/bemutatása;
- a hasonló jellegű hazai vagy nemzetközi pályázatokon elért elismerések bemutatása.
5. A pályázat benyújtásának határideje: 2007. május 15. (legkésőbbi postai bélyegző időpontja).
6. Elbírálás szempontjai: milyen mértékben járult hozzá a Pályázó az intelligens közlekedési rendszerek hazai fejlesztéséhez, megvalósításához, milyen mértékű nemzetgazdasági hasznot jelent az elkészült projekt, munka, javaslat.
7. A Bíráló Bizottság tagjai a díj alapításának évében az ITS Hungary Egyesület vezetőségének tagjai, a következő években a Tagok által megválasztott bíráló bizottsági tagok.
Díj átadása
A Díj átadására a 2007. május végén megtartandó Közgyűlésén kerül sor, átadója a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium szak-államtitkára.
A Díj győztese egy plakettet kap, melyet az ITS Hungary Egyesület készíttet el. A Díj nyerteséről az ITS Hungary Egyesület a szaklapokban hírt ad. Az első évben pénzjutalomra nincsen lehetőség, a későbbi években az Egyesület a kapott támogatásából pénzjutalomban is szándékozik részesíteni az adott évi nyertest.

Budapest, 2007. április 16.

Szűcs Lajos
elnök
Dr. Lindenbach Ágnes
főtitkár"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése