2007-06-27

Földminősítés konferencia

Festetics Kastély Keszthelyen.
Forrás: Horváth Eszter (MTA TAKI) jóvoltából. HUNAGI Visuals resource, 2007

Földminősítés konferencia
2007. november 22-23
Keszthely

Tisztelt Kolléga!
Felhívjuk figyelmét, hogy néhány napon belül lezárul a 2007. november 22-23-án Keszthelyen tartandó "Földminősítés, Földértékelés és Földhasználati Információ a környezetbarát gazdálkodás versenyképességének javításáért" című országos konferenciára és tanácskozásra történő jelentkezés határideje.
A rendezvény lehetőséget kíván biztosítani a termőfölddel foglalkozó tudományos szakemberek, az ágazati irányítás képviselői, az érdekelt szolgáltatói szektor (bankok, biztosítók) szakértői, valamint a földminőség, földérték és földhasználat problémáival a gyakorlatban foglalkozó szakhatóságok, vállalkozások és gazdaságok szakemberei számára szempontjaik kifejtésére és egymás véleményének, nézeteinek megismerésére.
A konferencia a Pannon Egyetem és az MTA Talajtani és Agrokémiai Kutató Intézete szervezésében, a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium védnökségével kerül megrendezésre.
Kérjük tekintse meg a mellékelt tájékoztatót! Amennyiben felkeltette érdeklődését és még nem jelentkezett, minél hamarabb regisztrálódjon!
A csatolt felhíváson kívül a rendezvényről teljes körű tájékoztatást kaphat a
www.demeter.vein.hu/konferencia
honlapon, ahol közvetlenül regisztrálhat is.
Várjuk jelentkezését!
Üdvözlettel:
a Szervezőbizottság
Jelentkezés és információ:
Horváth EszterMTA Talajtani és Agrokémiai Kutató Intézet1022 Budapest, Herman Ottó út 15.tel.: 36-1 224-3635fax: 36-1-356-4682e-mail:
heszter@rissac.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése