2007-08-18

Információ képanyagból - az ISPRS kongresszus




Az ISPRS 2008 kongresszus meghírdetése

Napi postánkból: Dr. Jie Jiang, a kínai kormány Nemzeti Téradat Infrastruktúra hatóságától írja:
"...I'm now busy for the ISPRS 2008 Congress. Please send the Congress web address (www.isprs2008-beijing.org) to your friends and also link it to any possible place.... "
Dr Jie Jing a kongresszus tudományos programbizottságának egyik vezetője egyben egyike a kongresszus azon szervezőinek, akik az ISPRS műszaki szakbizottságaival közötti összekötőinek, nem mellesleg az ISPRS IV1 "Téradat infrastruktúra" munkabizottságának elnöke.
Nos a kérés teljesítésének hatékony módját választva a hírnaplóban is közreadjuk a Nemzetközi Fotogrammetriai és Távérzékelési Társaság (ISPRS) soron következő kongresszusának honlapcímét és emellett szokásos eHírlevelünkbe is befoglaljuk a figyelemfelhívást. A Térinformatika on-line kiadója és az MFTTT szervezet közvetlen értesítést is kap.
ISPRS WG IV/1 "Spatial Data Infrastructure" officers Dr.J.Jang (Chair, 2004-2008) and G. Remetey-Fülöpp (Co-chair, 2004-2006) at the previous ISPRS Congress held in Istanbul. Image: Peter Winkler of FÖMI for HUNAGI Visuals resource, 2004
Hasznos tudni, hogy az ISPRS magyarországi tagszervezete az MFTTT (http://www.mfttt.hu/) amely az ICA és a FIG mellett az ISPRS honlapjára is (http://www.isprs.org/) ad linket. Az ISPRS Magyar Nemzeti Bizottságát Dr. Gross Miklós irányítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése