2007-11-14

IHLET Kht - HUNAGI Támogatói Szerződés aláírása

A szerződés aláírói. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2007
Ma délben a HUNAGI FVM-beli hivatalos helyiségében került aláírásra a HUNAGI-IHLET Támogatói szerződés, melynek keretében 2007 és 2008 évekre szólóan jelentős költségforrás támogatást kap a Magyar Térinformatikai Társaság, amely az eddigieknél kiszámíthatóbban biztosítja a működéséhez szükséges feltételeket.
Az IHLET Szociális, Környezeti és Gazdasági Problémák Kölcsönhatásait Kutató Központ Kht. egyetértve a HUNAGI céljaival, tevékenységével ugyanis 2007. november hó folyamán ötmillió Ft tagi támogatást nyújt a HUNAGI-nak azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a HUNAGI nemzetközi szerepvállalásainak további erősítéséhez. A szerződés szerint HUNAGI a kapott tagi támogatást a 2007. és 2008. években használja fel. Ebből fizeti ki HUNAGI az Európai Térinformatikai Ernyőszervezetben naptári évente esedékes tagsági díját 2007-ben és 2008-ban, míg a fennmaradó összeget a működésével kapcsolatos költségek forrásaként, vagy egyéb a HUNAGI Közgyűlése által jóváhagyott feladatok ellátásához szükséges kiadások fedezetéül használ fel.
Ugyanakkor HUNAGI - szolgáltatásai révén és lehetőségeinek határain belül - közvetve és közvetlenül szakmai segítséget nyújt az IHLET Kht hazai és nemzetközi szerepvállalásaihoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése