2008-03-01

Vezetőségváltás a GSDI szervezetben

A GSDI végrehajtó testülete Prof.Abbas Rajabifard alelnök (Ausztrália), Prof Bas Kok elnök (Hollandia) és Jarmo Ratia (Finnország) az előző este a trinidadi Hiltonban adott ESRI szponzorálta gálavacsorán. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2oo8

A technikai szekcióülések eredményeinek összegzésével majd a távozó és a megválasztott új elnök beszédével zárult a GSDI-1o konferencia programja. Ezt követően igazgató testületi ülés következett, amelyen a testületbe választott két új tag, a taiwani Jeremy Chen és az Eurographics elnöke is részt vettek. Prof. Bas Kok (Delfti Műegyetem), a GSDI új elnöke, Jarmo Ratia, a volt elnök és Prof. Abbas Rajabifard (Melbourne Egyetem) alelnök alkotja a végrehajtó testületet. Az ügyvezető igazgató Prof Harlan Onsrud (Maine Egyetem, Oronoco) maradt. Roger Longhorn kezdeményezésére újabb időszakra jelölték a GSDI titkárának a testület magyar tagját, míg pénztárnoknak a kanadai szolgálat vezetőjét Jeff Labontét választották.
Bheshem Ramlal és Jacob Opadeyi a Karib térségbeli szervező bizottság vezetői remek munkát végeztek: a GSDI 1o konferencia közel 3oo résztvevője egyhetes munkájához a Nyugat Indiai Egyetem kampusza St Augustinban zavartalan környezetet biztosított.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése