2008-04-15

Sikeresen lezajlott az első MLBKT-HUNAGI 'Tér és idő a logisztikában' konferencia

Horváth Miklós, a MASPED Tlog ügyvezető igazgatója. Kép: HUNAGI fotógyűjteménye, 2008
Több mint 60 résztvevője volt a budai Rubin szállóban megrendezett első 'térinformatika a logisztikában' tárgykörű konferencia előaadásainak. A résztvevőket Déri András úr, az MLBKT ügyvezető elnökhelyettese és Barkóczi Zsolt úr, a HUNAGI elnöke köszöntötték. A HUNAGI tagszervezetei közül jelen voltak a VARINEX, GeoX, graphIT, Debreceni Egyetem, ESRI Magyarország, Bonaventura Kft és VÁTI. A konferencián bemutatott prezentációk mind a MLBKT, mind a HUNAGI honlapjára felkerülnek. A HUNAGI meghívására jelen volt és előadást tartott partnerszervezetünk az ITS Hungary főtitkára, Dr. Lindenbach Ágnes professzor asszony is, továbbá a schwechati CEIT Tudásközpont szakértője Paul Andor Farkas is. Az MLBKT szervezésében négy előadással vonult fel a MOL Csoport logisztikai szakmai vezetése és előadást tartott a MASPED Csoport ügyvezető igazgatója is. A reggeli és délutáni szekciókat Déri András úr, a dél előtti szekciót a HUNAGI főtitkára elnökölte. A legtöbb hozzászólás és kérdés Kákonyi Gábor (Bekes Kft/TeleAtlas) és Dr. Szabó Szilárd (Bonaventura) részéről hangzott el. Terv szerint 2009 április derekán az MLBKT és a HUNAGI megrendezi a 2. 'Tér és idő a logisztikában' konferenciát, immár szélesebb nemzetközi részvétellel, esetleg régiónk kihangsúlyozásával.
Térinformatika és logisztika. A konferencia képei az alábbi képre klikkeléssel hívhatók elő. Forrás: HUNAGI fotógyűjtemény, 2008
MLBKT-HUNAGI Conference on Space and time in logistics
Dr. Szabó Szilárd főszerkesztő értesítése szerint időközben a Térinformatika-online portálra is felkerült egy beszámoló az első MLBKT-HUNAGI 'Tér és idő a logisztikában' konferenciáról.
http://terinformatika-online.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=195&Itemid=46

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése