2008-06-23

Tele Atlas jelentkezett a HUNAGI-ba

Kákonyi Gábor és Norbert Hackner a cég képviselői a HUNAGI-ban. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2007

Újabb világcég a HUNAGI támogató tagja

HUNAGI mai postájából:
Norbert Hackner a Tele Atlas területi értékesítési menedzsere levélben fejezte ki kívánságát, hogy cége a Magyar Térinformatikai Társaság tagja legyen. 
A világ 205 országát lefedő tevékenységi körű vállalkozást 1984-ben alapították. Digitális térkép- és dinamikus tartalomszolgáltatása 73 országra terjed ki. 50000 adatforrással, 2500 fős főállású állománnyal dolgozik.
Többezres partneri köréből ragadjunk ki néhányat, amely a térségünkbeli országok szemszögéből is jól szemlélteti a cég  színvonalát: és üzleti  eredményességét: Tom Tom, Mio, Blaupunkt, BMW, Daimler Chrysler, ESRI, Garmin, Google, MapInfo, Microsoft, Pioneer, Siemens VDO, Sony Ericson, ViaMichelin és Volkswagen.
A Tele Atlas növekvő aktivitással van jelen a magyar piacon. Az elmúlt egy évben többek között  részt vettek a HUNGIS Alapítvány és az ITS Hungary kelenföldi ankétján, a Millenáris mellett egy szakmai napon, valamint az MLBKT 15. kongresszusán és az első MLBKT-HUNAGI Tér és idő a logisztikában c. konferencián is. Mindezekről a HUNAGI Napló tételesen beszámolt annakidején.
Üdvözöljük legújabb támogató tagunkat a Tele Atlast a HUNAGI üzleti tagozatában!
A cég HUNAGI összekötői: Norbert Hackner-Jaklin és Kákonyi Gábor 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése