2008-09-10

TeleAtlas Irodanyitás és Műszaki Bemutató Budapesten

TeleAtlas Rendezvény Budapesten
2008. szeptember 24-én
Rubin Wellness és Konferencia Szálló


Norbert Hackner-Jaklin úr, a TeleAtlas térségbeli üzletvezetője írja mai levelében:
"Tisztelt Hölgyem / Uram!
Igazi öröm számunkra, hogy meghívhatjuk Önt az új magyarországi Tele Atlas Iroda megnyitójára és az adatbázis építés technológiájának bemutatására 2008. szeptember 24-én a Rubin Wellness és konferencia hotelben.
Lehetősége lesz arra, hogy a legfrissebb Tele Atlas-al kapcsolatos hírekről tudomást szerezzen. Nemzetközi szinten érdekes perspektívákat vet fel a TomTom-al való egyesülés, például a TomTom MapShare technológia beépülése a MultiNet térképekbe. Szeretnénk ha megismerkedne a Tele Atlas adatbázis építésért felelős csapatával, s ha saját szemével látná miképp gyűjti és frissíti az adatokat a Tele Atlas.
A részletes programot megtalálja e level mellékletében.
A Tele Atlas digitalis térképeket és dinamikus tartalmat állít elő, amely a világ számos navigációs és helyfüggő (LBS) szolgáltatásának motorjául szolgál. A saját termékek és együttműködő partnereink segítségével közel 200 ország digitális térképét tudjuk szolgáltatni.. A Tele Atlas céget 1984-ben alapították, közel 2000 teljes munkaidős dolgozója van, s 24 országban dolgoznak kartográfusai. A Tele Atlas térképeinek frissítése tartalmazza több millió GPS felhasználó beküldött jelzéseit is a tapasztalt változásokról. Így a térképek frissítése szinte valós időben történik, s a Tele Atlas digitális térképei és dinamikus tartalmi szolgáltatásai magas értéket képviselnek. Ha többet szeretne megtudni a Tele Atlasról, akkor látogassa meg a www.teleatlas.com honlapot.
A Tele Atlas a TomTom leányvállalata. "
A Meghívó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése