2008-11-19

Katasztrófavédelem a stresai ISRSE konferencián

Mai postánkból. David Stevens, az UN OOSA katasztrófa kezeléssel foglalkozó SPIDER hálózat koordinátora írja:
"Dear Colleagues, Please find attached a message from the organizing committee of the 33rd International Symposium on Remote Sensing of Environment, May 4-8, 2009, Stressa, Lago Maggiore, Italy. Please note that there will be a specific session on disasters and we would welcome working with experts from the UN-SPIDER Network to ensure a session which builds upon the cutting-edge research being carried out..."
David Stevens Programme Coordinator
UN-SPIDER, United Nations Office for Outer Space Affairs
Vienna - Austria
Tel. ++43-(1)-26060-5631 - Skype: tazarkount
FAX ++43-(1)-260607-5631 - E-Mail david.stevens@unoosa.org "
Ahoni katasztrófavédelemmel, vészhelyzetek kezelésével foglalkozók számára itt az alkalom a hazai eredmények és törekvések bemutatására. Szakmai szempontból az ISRSE rendezvény kivételes jelentőségű lesz (INSPIRE, Digitális Föld, GEOSS konvergenciája, 5í éves a NASA stb). A DG JRC az egyik főszervező. Jelentkezés esetén érjük a MÜI-t és a HUNAGI-t is értesíteni erről.

Itt a GEO plenáris ülése helyszínén Bukarestben szervezett szakmai kiállítás bő teret szentel a román Meteorológiai Szolgálat égisze alatt tévérzékeléssel elért eredményeknek a szárazság, az árvízek és a légszennyezettség monitoring területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése