2008-11-20

Térinformatika és logisztika - konferencia Budapesten

2009 április 15
Térinformatikával támogatott logisztika
Az MLBKT és HUNAGI közös konferenciája
Déri András elnökhelyettes és Barkóczi Zsolt elnök kijelölték a 2. "Tér és idő a logisztikában"  tárgykörű MLBKT-HUNAGI konferencia időpontját, amely 2009 április 15 lesz. A konferencia várhatóan az ideivel azonos helyszínen kerül megrendezésre. A rendezvényszervezést ezúttal is az MLBKT Titkársága végzi majd, míg a szakmai tartalommal kapcsolatban a tériformatikai oldal hozzájárulását a HUNAGI szervezi. Az idei első rendezvény iránt  a szolgáltatást nyújtók és a végfelhasználó logisztikai közösség részéről megnyilvánult érdeklődés, továbbá a logisztika rendkívül jelentős gazdasági szerepe, a térinformatika területén a technológiai fejlődés gyorsuló üteme és nem utolsó sorban a tervezett témaválasztás  a következő konferencia sikerét vetíti előre.
A rendezvény két fő témaköre a következő:
Ellátási láncok működésének hatékonyság növelése térinfomatikai eszözök és szolgáltatások igénybevételével
Mit kínálnak a térinformatikai technológiák és szolgáltatások a beszerzés, készletezés és logisztika területén működő vállalkozások számára?
Hogyan járulhat hozzá a térinformatika a regionális logisztikai központok hatékonyságának és versenyképessége növeléséhez? 
Célközönség: vállalkozások logisztikai menedzserek, döntéselőkészítők, döntéshozók
Előadók: a térinformatika területén adatokat, technlógiákat és szolgáltatásokat kínálók, kutatás-fejlesztési szakemberek, eredményes példákról beszámoló végfelhasználók.
Kérjük az érdekelteket, jegyezzék elő az időpontot!
Az MLBKT és HUNAGI hamarosan kiadja az első hivatalos rendezvényfelhívást.
A HUNAGI bővített szakmai címjegyzékére való felkerülés érdekében írjon a következő címre: gabor.remetey@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése