2009-03-04

INSPIRE transzpozíciós konzultációs anyag és hatástanulmány

INSPIRE transzpozíciós konzultációs anyag és hatástanulmány.
Robin Waters irta levelében: "...we would like to draw the meeting's attention to the recent INSPIRE Transposition Consultation Document and Impact Study released this week by Defra (Department for the Environment, Food and Rural Affairs) that is responsible for INSPIRE in UK. These can be found at www.defra.gov.uk/corporate/consult/inspire/index.htm..."
A mai napon a dokumentumról értesítést kaptak a HUNAGI Munkacsoport tagjai és a hazai INSPIRE hatástanulmány megbízói is. A konzultációra 12 hetet adtak, határideje 2009 május 26.
A következő dokumentumok vehetők le a DEFRA (a brit Környezeti, Földművelésügyi és Vidékfejlesztési minisztérium) weboldaláról (melyek a címre kattintva érhetők el):
Consultation Letter
List of Consultees
Consultation Document (PDF 380 KB)
Impact Assessment (PDF 200 KB)


Egyebekben újabb, további jogszabály-tervezethez kérték az LMO/SDIC szervezetek véleményét. A KvVM-ből Mikus Dezső küldte meg az észrevételezendő dokumentumokat, melyek a HUNAGI tagok számára körlevélben, a honi térinformatikai közösség számára egy további naplóbejegyzésben lesznek közreadva. A KvVM-HUNAGI szerződés keretében felkért HUNAGI szakértő Lévai Pál úr várja a HUNAGI mint SDIC köréből az észrevételeket (Levai.Pal@fomi.hu) és összegyűjti azokat. Az összegyűjtött észrevételeket a HUNAGI viszi fel az INSPIRE jelszavas intranet hálózatába. A HUNAGI SDIC oldala a http://hunagi9.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése