2009-03-31

A logisztikai konferencia helyett tematikus műhelyek?

Ma délután határoztunk az MLBKT szervezésért felelős vezetőjével Déri András ügyvezető elnökhelyettes úrral és Barkóczi Zsolt HUNAGI elnökével arról, hogy az április 15-re meghírdetetett logisztika és térinformatika Tér-idő-adat konferenciát lemondani kényszerülünk.
Ennek elsődleges oka a recesszió okozta várható alacsony résztvételi érdeklődés. Hozzájárult ehhez az a szervezők részéről kinyilvánított igény, hogy a fejlesztési és alkalmazási szekciók előadásaiból a marketing elemeket kiszűrjék. Ez szintén visszariasztott jóegynéhány remélt közreműködőt az előadók oldalán.
Ezért is külön köszönetet mondunk mind a nyolc előadás-javaslattal bejelentkezett cég/intézmény szakértőinek együttműködési készségükért, akik magas szakmai színvonalú hozzájárulást ajánlottak fel:
Nyull Balázs - ügyvzető ig. DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft http://www.digiterra.hu
dr. Márkus Imre vezérigazgató MÁV-TRAKCIÓ Vasúti Vontatási Zrt. http://www.mav-trakcio.hu
Szabó Richárd ügyvezető igazgató Geolevel Kfthttp://www.geolevel.hu
Husza György ügyvezető igazgató TEKIRÉ Kft http://www.tekire.hu
Keresztes Miklós térinformatikai mérnök Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ http://www.3k.gov.hu
Burányi Zsófia PR menedzser GS1 Magyarország Zrt. http://www.gs1hu.org
dr. Martinovich László vezető főtanácsos Földmérési és Távérzékelési Intézet URL: http://www.fomi.hu http://www.vingis.hu https://map.vingis.hu
Porkoláb Ákos Károly tanácsadó Adversum Kft. http:// www.adversum.hu
Már most jelezzük, hogy az MLBKT és HUNAGI együttműködése keretei között, a jövőben időszakosan tematikus műhelyeket kívánunk szervezni a korábban meghírdetett konferencia célkitűzéseinek változatlan szem előtt tartásával.
A költségcsökkentő, biztonságnövelő, térinformatikával támogatott innovatív megoldások megismerése, a tapasztalatok átadása a recesszió időszakában különösen felértékelődik.
A tematikájukat tekintve szűkebb műhelymunka keretei várhatóan alkalmasabbak tűnnek jelen körülmények között mind a logisztika szakmai érdeklődői, mind a megoldást nyújtók számára egy költségesebb és szélesebb spektrumú konferenciával szemben."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése