2009-04-01

Pozitív visszajelzések érkeznek az MLBKT-HUNAGI Tér-idő-adat műhelysorozat tervére

Még egy nap sem telt el a bejelentés óta, máris sorra érkeznek az elmaradt konferencia előadóinak pozitív visszajelzései a tematikus műhelyek megszervezése kezdeményezésre. A FÖMI és az Advertum után mai postánkban érkezett a GS1 Magyarország PR menedzserének, Burányi Zsófiának hasonló, az együttműködési készségüket kifejező levele, melyet engedélyével olvasóink számára is közzé teszünk:
"Sajnálattal vettük tudomásul a hírt, hogy a hasznos szakmai területeket felvonultató Tér-idő-adat konferencia elmarad.
Bíztunk benne, hogy a recesszió dacára vagy talán éppen ezért, a szakembereknek, érdeklődőknek hasznos új információkat nyújthatunk az MLBKT-val és a HUNAGI-val karöltve a konferencia keretében.
Természetesen minden további együttműködésre nyitottak és készek vagyunk, és támogatni fogjuk a tematikus műhelyek megvalósulását nem csak szakmai, de akár kommunikációs oldalról is, partnereinket minél szélesebb körben tájékoztatva a lehetőségről.
Teljes mértékben egyetértünk Önökkel abban, hogy a költséghatékony megoldások ma égető szükségletet jelentenek a kis- és középvállalkozások számára.
A GS1 Magyarország ezen hitét és elkötelezettségét kifejezendő, az idei évben első ízben megrendezésre kerülő Nemzetközi Innovációs Megoldások Kiállításának (Global Innovation Technologies Expo) főtámogatói szerepkörét vállalta. (www.ginnt.hu). A kiállítás sikeres megvalósításában Szakmai Partnerként számítunk Önökre és a hivatalos felkérések hamarosan megtörténnek (vagy már jelen levelemet megelőzve meg is történtek).
Bízva további sikeres együttműködésünkben várjuk a szakmai műhelyekkel kapcsolatos bővebb információkat, terveket.
Üdvözlettel,
Burányi Zsófia
PR menedzser
GS1 Magyarország
Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Zrt. "
A GINNT Expo rendezvényről a címre kattintva Rendezvénynaplónkban lehet többet megtudni és eljutni a szervezőkig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése