2009-05-19

SZVT Geomarketing Nap

Szabó Richárd, az SZVT Térinformatikai Szakosztály elnöke megnyitja a műhelyt. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2009

A mai napon a Fő utcai MTESZ székházban Szervezési és Vezetés-tudományi Társaság Térinformatika Szakosztálya és az Ifjúsági Tagozat közös szakmai délutánt szervezett geomarketing témában. A szervező Szabó Richárd szakosztály elnök szándéka szerint a meghívott előadók és előadások célja a gondolatébresztés, az összefüggések kiemelése, a hazai alapok felvázolása volt azzal az elsődleges céllal, hogy az Ifjúsági tagozat doktorandusz hallgatóit bevonják egy kiválasztott speciális feladat kutatási modelljébe.

Szabó Richárd szakosztályelnök (GeoLevel Kft) és Szilágyi Judit (BltKreatív) az Ifjúsági tagozat vezetője megnyitó szavait követően a következő meghívott előadók tartottak rövid ismertetést:

Dr. Mihály Szabolcs - Magyar Földmérési Térképészeti és Távérzékelési Társaság elnöke, a Földmérési Intézet (Fömi) Igazgatója,

Farkas Imre - Magyar Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai Tagozat főtitkára, a Geodézia Zrt. termelési vezérigazgató-helyettese,

Dr. Huszár Tamás - a Sulinet fejlesztőcsapatának tagja, az LSI szakértője, az E-learning kutatója,

Kui János - GFK Hungária Zrt. CR-Kereskedelmi Kutatási részleg területvezetője,

Dr. Molnár Attila - Szegedi Egyetem oktatója és a Geolevel Kft. térinformatikai ágazatvezetője,

Dr. Remetey Fülöpp Gábor - a Magyar Térinformatikai Társaság (HUNAGI) főtitkára

Szabóné dr. Szalánczi Erika - Hadtudományi Társaság elnök-helyettese, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem adjunktusa

Fehér Zoltán, a VARINEx MapInfo szakértője

Az elhangzottakhoz hosszászóltak az SZVT Marketing Szakosztály vezetői, szakemberei, míg az Ifjúsági Tagozatból legalább hatan vállalták, hogy tevékeny részt vállalnak a kitűzött kutatási feladatban. A műhelyen négy HUNAGI tagszervezet illetve tagintézmény vett részt: GeoLevel Kft, VARINEx Kft , Geodézia Zrt és a FÖMI.

Kép: az SZVT Ifjúsági tagozat képviselői

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése