2009-06-29

Harmonizált címregiszter - EURADIN Magyar Nap szeptember 2-án Budapesten

Vanda Nunes de Lima (DG JRC IES USDI) bevezeti az EURADIN műhelyt a GSDI11 konferencián. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2009
Az INSPIRE irányelv függelékében szereplő elsődleges alapadatkörök közül hazánkban a címek helyzete a leginkább kritikus. Az Európai Térinformatikai Ernyőszervezet (EUROGI) megbízásából HUNAGI - a FÖMI-vel és Geox Kft-vel karöltve - 2009. szeptember 2-án az európai harmonizált címregiszter projekt (EURADIN) égisze alatt meghívásos nemzeti műhelyt szervez, melynek a FÖMI ad otthont. Meghívót kap majd minden hazai, a címregiszter témakörben felelős, illetékes, vagy ilyen szolgáltatás üzemszerű felhasználásában jelentős mértékben érintett intézmény, szervezet. A meghívottak címjegyzékére felkerülni az alábbi adatok gabor.remetey@gmail.com címre való megküldésével lehet (a tárgymezőben szerepeljen EURADIN és az Ön vagy intézményének neve):
Név
Beosztás
Intézmény/szervezet neve
Milyen címregiszterben érintett
Kíván-e előadást tartani
Kíván-e posztert készíteni
Telefon (vezetékes és/vagy mobil)
Telefax
e-mail
URL
Megjegyzés/háttérinformáció: max. 100 szóban
Az előzetes program a közvetlen felkértekhez és a július 15-ig bejelentkezettekhez jut el.
Az eseménynek saját weboldala van (http://euradinhu.blogspot.com ), melynek szerkesztésében részt vehet Palya Tamás (FÖMI) és Prajczer Tamás (Geox) is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése