2009-07-02

Megkezdődött az EUROGI október elejei budapesti vezetőségi ülésének szervezése

A találkozóra október 2-án délután és október 3-án délelőtt ill. koradélután kerül sor. Helyszíne a VÁTI Gellérthegy utcai nagytárgyalója lesz. A vezetőségi tagok szálláshelye terv szerint a közeli Mercure Buda, míg a fehér asztalos összejövetel tervezett helyszíne a Márványmenyasszony étterem lesz. Opcionálisan szakmai látogatás szervezhető igény esetén október 2. kora délelőttre, ha a tematikát, programfelhívást a felajánló tagintézményünk a HUNAGI számára angolul elkészíti, gondoskodik a lebonyolításról beleértve az érdeklődők helyközi szállításáról. A beérkezett javaslatokat továbbítjuk az EUROGI titkárságára.
A Budapestre érkező mintegy14-16 vezetőségi tag nevét, beosztását az érdeklődő tagjaink tudomására hozzuk. Az EUROGI végrehajtó bizottság tagjainak hivatalos jegyzéke a címsorra kattintva a szervezet honlapján is megtalálható.
Várható, hogy az ülés teljes létszámmal kerül megrendzésre, hiszen ez az első alkalom, hogy az EUROGI Budapesten tartja belső értekezletét. Napirendjén ott lesz a térségünkbeli országokkal való kapcsolatépítés és erősítés témaköre, melyet a HUNAGI és CAGI felvetésére - külön EUROGI Task Team fog felvezetni Bruce McCormack EUROGI alelnök irányításával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése