2009-09-28

Új könyvek - Jesus Reyes Nunez (ELTE TGT) is a szerzők között

Prof Dr. Milan Konecny mai levelében hívta fel a Digitális Föld vezetőségi tagjainak figyelmét az alább új könyvekre, melynek egyike szerzői között szerepel tagszervezeti képviselőnk Jesus Reyes tanár úr is az ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszékéről, aki az ICA kongresszus előtt még a HUNAGI-val és a SASFA Öregdiák Körével karöltve szervez ismeretterjesztő rendezvényt a Farkasréti Általános Iskola diákjai számára.
Children Map the World: Selections from the Barbara Petchenik Children's World Map Competition by Temenoujka Bandrova, Jesus Reyes Nunez, and Milan Konecny (Paperback - Jan 2010).
Geographic Information and Cartography for Risk and Crises Management (Lecture Notes in Geoinformation and Cartography) by Milan Konecny, Sisi Zlatanova, and Temenoujka L. Bandrova (Hardcover - Jan 2010)
Milan Konecny volt ICA elnök, jelenlegi ISDE alelnök professzori kinevezéséhez ezúton is gratulálunk, a HUNAGI munkakapcsolat vele mintegy 10 évvel ezelőtt, az EU Panel-GIS projektben kezdődött és azóta is tart. Temenoujka Bandrova a 2010. évi Digitális Föld Csúcstalálkozó házigazdája ( bővebbet a http://hunagi19.blogspot.com -on), míg Sisi Zlatanova az ISPRS szervezetben a katasztrófavédelmi alkalmazások területén az egyik legelismertebb nemzetközi szaktekintély.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése