2010-02-06

Sikeresen ért véget az EUROGI vezetőségi ülés

Ma a jövőkép, küldetés, elérendő célok és az ahhoz vezető stratégia voltak a homloktérben, konkrét akcióterv részletek megbeszélésére nem került sor. A vita eredményét szövegező csapat összegzi az ír alelnök, a holland főtitkár, a svéd, osztrák és magyar vezetőségi tag közreműködésével. A HUNAGI részéről elhangzott javaslat egy közös EUROGI-Eurogeographics konferencia megrendezésére Budapesten jó fogadtatásban részesült és az elképzelést különösen támogatta az ír, a francia, a portugál vezetőségi tag, valamint   az Intergraph képviselője. A részletekről összeállítás készül a közeli napokban az EUROGI alelnöke részére.
Sikeresnek ítélte a HUNAGI-FÖMI-Geox EURADIN Műhelyt az EUROGI elnöke és témogatást kaptunk Corrado Ianucci úrtól is, az EUROGI illetékes projektcsomag felelősétől így részvételével megkezdődhet a március 23-i második EURADIN Magyar Nap szervezése.
Érdeklődéssel fogadta a testület a HUNAGI tervezett további idei tevékenységéről szóló összefoglalót a február 25-i konferencia tárgyát, célját és érdeklődéssel várja az arról szóló beszámolót. HUNAGI javaslatra az EUROGI elnüke és a Digitális Föld szervezet alelnöke egyeztetésétől függően az EUROGI elnoki szinten képviselteti magát Nessebárban a Digitális Föld Csúcson. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése