2010-03-09

Nav N Go a HUNAGI tagja!

A HUNAGI közössége jelentős szervezettel egészült ki. A tegnapi postával érkezett meg a Nav N Go  felvételkérő levele, melyet a HUNAGI elnökség mai ülésén örömmel fogadott. A fiatal, 2004. második felében alakult cég kompetenciájáról és szakmai tapasztalatáról Kátai Attila üzletfejlesztési igazgató a következőket írta: 
"A Nav N Go Kft azzal a céllal alakult, hogy forradalmi megoldásokat kínáljon a múholdas navigáció terén. Az iGO My way navigációs szoftver nezetközi sikerének köszönhetően a vállalat rövid idő alatt jelentős növekedést ért el.  Cégünk jelenleg mintegy 250 főt foglalkoztat budapesti központjában, ahol a kutatás-fejlsztés, illetve projekt és termék menedzsment folyik. A NavN Go-nak 20 országban van disztribuciós központja, emellett mintegy 70 OEM partnere révén a világ majd' minden kontinensén meghatározóan jelen van a piacon Észak- és Dél-Amerikától Európán át egészen Ázsiáig. Az általunk fejlesztett, 3D-s navigációs program ma már a csúcsmárkák termékeiben fut, amilyen a HP, a Sony PSP vagy a Clarion. Fejlesztéseinket rendszeresen mutatjuk be nemzetközi kiállításokon, 2006 üta minden évben ott vagyunk a hannoveri CeBIT-en, 2008-ban először pedig a Las Vegas-i CES-en is bemutatkoztunk. Legnagyobb újdonságunk a 2009-es CeBIT-en bemutatott iGO amigo szoftversorozat, mely prémium termékként a navigációs piac új mérföldköve lehet.
A NAv N Go név ma egyet jelent egy dinamikus, innovatív fejlesztőclggel, amely átfogó megoldást kínál a mobil eszközök könnyebb használhatóságában és a játékfejlesztésben éppúgy, mint a navigációban."
A cég képviseletét a Magyar Térinformatikai Társaságban Medvig Attila látja el. A cég képviselője március 23-án a HUNAGI-FÖM-Goex Kft által rendezett 2. EURADIN Magyar Napon (euradinhu.blogspot.com)előadással mutatkozik be. A rendezvényen az Európai Térinformatikai Ernyőszervezet képviseletében jelen lesz az európai címharmonizációs projekt (EURADIN) disszeminációs felelőse, Corrado Iannucci mérnök is.
A Nav N Go cég honlapját a címsorra klikkelve tekintheti meg az olvasó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése