2010-04-08

2010.évi Geodézia Nap Nyíregyházán

A Nyíregyházi Főiskola. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2009
Alapító tagszervezetünk a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság a honi térinformatikai közösség érdeklődésére is számot tartó regionális rendezvényei sorában egy új eseményről adhatunk hírt Jeles Zoltánné az MFTTT Sz-Sz-B megyei csoportja titkárának jóvoltából:

Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei területi csoportja meghívja Önt  a 2010. április  22.-én (csütörtök) tartandó Földmérő Napra Helyszíne: Nyíregyháza Főiskola,  4400 Nyíregyháza, Sóstói út 13/A. TA006 számú terem. Regisztráció 9 órától. Kezdés: 9:30 Befejezés: 13 óra. 

A házigazda a HUNAGI tagintézménye, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Földhivatal, de Oros László hivatalvezető mellett több  HUNAGI tagintézményi képviselő is az előadók között lesz: dr. Mihály Szabolcs FÖMI főigazgató és az MFTTT elnöke aki a DAT rendszerről beszél és dr. Siki Zoltán BME, Általános és Felsőgeodéziai Tanszék (aki az Interneten elérhető nyílt forráskódú, magyar nyelvű, ingyenes térképszerkesztő programokról tart majd ismertetést).
Előadást tart az FVM FTF helyettes vezetője Tóth Sándor a jogszabályi háttér változásáról valamint 
Budai Gábor Magyar Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai Szakcsoport a tervezői jogosultsági rendszerről ad tájékztatást.

Részletes program, jelentkezési lap a címsorra kattintva érhető el (http://www.fomi.hu/hunagi/pdf/2004/2010GeodNapNyh.pdf).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése