2010-05-30

Corvinus Regionális Tanulmányok on-line szakfolyóirat

Felhívás regionális témakörökben tevékenykedők részére! Tagintézményünk képviselője, a BCE tanszékvezetője dr.Tózsa István írja felhívásában:
"Kedves Regionalistá(k)!
Tózsa István vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságföldrajz Tanszékének vezetője.
Szeretném tudatni, hogy megjelent egy új, negyedéves, on-line szakfolyóirat Corvinus Regionális Tanulmányok címmel.
Referenciaszáma: HU ISSN 2061-8646. Honlapja: http://crt.uni-corvinus.hu
Rövid (5-10 oldalas) tanulmányokat várunk publikálásra magyar-és-angol nyelven egyszerre bármely, a regionális gazdaságtannal, földrajzzal kapcsolatos témában. A szerző(k) a tanulmánnyal együtt küldjenek fotót, titulust, foglalkozást, publikálható e-mail címet, valamint egy pár soros ajánlást egy olyan kutatótól vagy oktatótól, akinek a neve ismert a regionális tudományok szakirodalmában -- már amennyiben a szerző(k) kevésbé lennének ismertek eddigi publikációik révén :-)
A fenti honlapról elérhető az EU Régiók Bizottsága (COR) magyar delegáció -- szintén magyar-angol nyelvű -- hírlevele és szerkesztősége is. Bármilyen, a COR-ral kapcsolatos véleményt, hírt, szemleanyagot szívesen vesznek és publikálnak a szerkesztői.
Üdvözlettel Tózsa István tanszékvezetõ
Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kar: Közigazgatás-szervezési és Urbanisztikai Tanszék Gazdálkodástudományi Kar: Gazdaságföldrajz Tanszék
*** istvan.tozsa@uni-corvinus.hu"
A felhívást HUNAGI névreszólóan, bátorító felhívássl is megküldte az EUROGI-ban az adott tématerületen munkásságukkal nemzetközi ismertséget szerzett szakértők számára (Francois Salgé, Jean Poulit Franciaország, Patricia Natio (Piemonte),  Prof. Mauro Salvemini (Sardinia, Lazio)  és Bruce McCormack (Írország). természetesen a hazai műhelyek mozgósítását tartja a HUNAGI is a legfontosabbnak. Örvendetes módon ezek többsége a    HUNAGI közösségéhez tartozik vagy a HUNAGI-val is kapcsolatot tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése