2010-06-24

Sikeresen befejeződött az EURADIN projekt, de máris él az Európai Cím Fórum

Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2010
Palya Tamástól, a FÖMI témavezetőjétől érkezett a következő gyorsjelentés az EURADIN projekt krakkói híreiről: "Az INSPIRE konferencián az e-contentplus program támogatásával létrejött címharmonizációs projekt is bemutatta 30 partner részvételével elért eredményeit. A projekt befejeződött, de a vezetés úgy határozott, hogy elindítják az európai címfórumot (EAF, www.eaforum.eu), ahol a regisztráció követően mindenkinek lehetősége van hozzászólni a cím témakörhöz.
2010. június 16-án Brüsszelben tartották az EURADIN projekt "review meeting"-jét, ahol a projekt vezetésének tájékoztatása szerint a projekt eredményeit sikerrel elfogadták. További infók a www.euradin.eu oldalon."
HUNAGI bátorítja az EURADIN magyar konzorciumi tagjait, és mindazon tagszervezeteit akik érintettek vagy érdelkeltek a címadatok szolgáltatásában, felhasználásában, hogy fontolják meg részvételüket az Európai Címfórumban, amely díjmentes. Európai részvételük megkönnyítené az önkormányzatok bevonásával tervezett harmadik Nemzeti EURADIN Műhely témaválasztását és azon aktv részvételüket.
Az EURADI nemzetközi eseményjegyzéskén máris megjelent az EUROGI szervezésében egy EUROGI-BRISEIDE
műhely, melynek a La Sapienza Egyetem ad otthont ezév szeptemberében. Bővebbet a HUNAGI eseményjegyzékén: hunagi19.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése