2011-02-13

2. HUNAGI Konferencia - még van hely a jelentkezők, kiállítók számára

Digitális területi tervezés - Realitás vagy utópia? 
Budapest, Gellért Szálló
2011. március 3.
Az EU Plan4all projekt ábrája, amely az INSPIRE és a területi tervezés számára lényeges adatkörök szolgáltatási környezetét mutatja a maga összetettségében.
Az ingyenes részvételhez - a szabad helyek erejéig - előzetes, on-line jelentkezés szükséges. Részt kíván venni? Klikk a címsorra.
Program, hasznos tudnivalók és egyéb háttérinformációk linkjei a HUNAGI Napló baloldali hasábjában találhatóak. Kiállítási standok és poszterhelyekis rendelkezésre állnak.
Az eddig bejelentkezett 80 szakértő magas szinten képviseli szervezetét az oktatóhelyektől a kormányhivatalokig, a vállalkozásoktól a sajtóig. Jelen lesz az európai INSPIRE Bizottság magyar tagja is. 
Kiállítókat és szponzorokat szívesen fogadunk. Részetekért forduljon Rab András Attila HUNAGI titkárhoz (rabandris@gmail.com). Az eseményről HUNAGI jelentést készít az EUROGI számára, amely az Európai Bizottság InfSo főigazgatóság Plan4all felelőséhez Kristen Olson úrhoz is eljut.
A HUNAGI konferencia szünetében bemutatásra kerül egy vetítettképes öszeállítás az EU projektről Tomas Mildorf projektvezető jóvoltából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése