2011-02-04

HUNAGI Konferencia -Kiállítási lehetőség és szponzori csomagok


Kiállítási lehetőség: 60 e Ft támogatási díj befizetése esetén
(HUNAGI tagok számára 50% kedvezmény, igazolandó a tárgyévi tagsági díjuk befizetése.)
Poszter megjelenés: 30 e Ft  támogatási díj befizetés/ poszter  ( A1 méret )
(HUNAGI tagok számára 50% kedvezmény, igazolandó a tárgyévi tagsági díjuk befizetése.)
A kiállítással nem megjelenő résztvevők számára a rendezvény napján kedvezményes HUNAGI belépési lehetőség 2011. évre mintegy 20%-os tagsági díjcsökkentéssel . Figyelem, a kedvezmények nem vonhatók össze illetve nem halmozhatóak!
Az ezévi HUNAGI tagsági díj számlák a Kurátor  Kft által február közepéig kipostázásra kerülnek és 10 munkanapon belül szükséges az átutalásról intézkedni. A kiállítók Bede.Monika@kurator.hu címre írva kérhetik a kiállítási számla megküldését. 

Szponzori kategóriák:
Platina csomag ára: 200 e Ft és a feletti előzetes szponzori díjbefizetés vagy hasonló mértékű költségvállalás. A Platina csomag tartalma: 1  kiállítási hely  60 e Ft értékben (igazolt tagdíjbefizetés esetén 30 ezer forinttal csökkenthető a csomagár), logo feltüntetése a HUNAGI honlap és egyéb webes felületén a Platina szintű támogatók között, logo feltüntetése a programban a Platina szintű támogatók között, molino kihelyezése a konferenciateremben. Költségvállalás esetén az eseményrész költségvállalásának feltüntetése logoval az eseményrész színhelyén (pld. reggeli kávé/tea a regisztráláskor, ebéd részköltség-vállalás, délutáni kávé/tea sütemény). 
Arany csomag ára:    min. 100 e Ft  előzetes szponzori díjbefizetés vagy hasonló mértékű költségvállalás Az Arany csomag tartalma: 1  poszter hely 30 e Ft értékben (igazolt tagdíjbefizetés esetén 15 ezer forinttal csökkenthető a csomagár), logo feltüntetése a HUNAGI honlap és egyéb webes felületén az Arany szintű támogatók között, logo feltüntetése a programban az Arany szintű támogatók között, molino, hozott logo kihelyezése a konferenciateremben. Költségvállalás esetén az eseményrész költségvállalásának feltüntetése logoval az eseményrész színhelyén. 
A szponzorok számára  a HUNAGI könyvelő cége előzetesen  egyeztetett számlát küld ki.

Bővebb információ a kiállításról, poszterelhelyezésről és a szponzori csomag
részleteiről : rabandris@gmail.com
Szállásfoglalás (HUNAGI konferencia jeligén): Hotel Gellért, Koncz Katalin
A lefoglalt szobák elsődlegesen a külföldi résztvevők számára vannak fenntartva.
A konferencia programja: klikk a címsorra
A Plan4all projekt:  www.plan4all.eu
A HUNAGI Plan4all blogja: plan4allhu.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése