2011-09-12

Dr. Nyitrai Zsolt információtechnológiáért felelős államtitkár új megbízást kapott

Kép: HUNAGI, 2011
 Országgyűlés Kabinetirodájáról dr. Nyitrai Zsolt államtitkár úrtól érkezett az alábbi, a HUNAGI térinformatikai közössége érdeklődésére számot tartó levél (elhagyva a személyes megszólításokat):
"Ezúton tájékoztatom, hogy Orbán Viktor fölkért, a jövőben a Miniszterelnökségen, államtitkári besorolásban, miniszterelnöki biztosként folytassam munkámat.
A megtisztelő felkérésre igent mondtam. Az átszervezett kormányzati kommunikációhoz illeszkedve, új feladatomkörömbe a kormányzati konzultációk irányítása és a kormányzat humánpolitikai ügyei tartoznak.
A Digitális megújulás megalkotásával, az informatikai konszolidáció elindításával, a szélessáv-pályázat és a 900-as frekvencia értékesítésének előkészítésével, a nyílt forráskód előtti kapunyitással, a magyar kkv-k részére kiírt informatikai pályázatokkal és az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat állami kézbe vételének előkészítésével hozzájárultunk egy erős és modern Magyarország megteremtéséhez.
Büszkék lehetünk erre.
Meggyőződésem, ez a szakmai, szövetségesi viszony tette lehetővé, hogy Magyarország versenyképessége és a hazai IT-szektor jövedelmetermelő képessége javuljon, így több, és jobb munkahely jöhessen létre az iparágban.
Köszönöm, hogy befolyásával, szaktudásával, tapasztalataival szövetséges volt a magyar informatikai és telekommunikációs szektor markáns képviseletében, a jövő alapjainak lerakásában.
Kívánom, hogy közös törekvéseinket koronázza siker!"
Válaszlevelemben megköszöntem az Államtitkársággal való eddigi együttműködést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése