2012-01-27

A mai HUNAGI e-Hírlevél közel félezer címre jutott el

A mai napon közel félezer szakemberhez jutott el a HUNAGI idei második elektronikus hírlevele az alábbi kísérőlevél tartalommal:
- a HUNAGI idei második eHírlevél (HH2-2012),
- a Mobil GIS 3.HUNAGI Konferencia legfrissebb leírása a határidőre tagjainktól és partnereinktől beérkezett előadás-javaslatokkal
(Mivel a gondosan szerkesztett absztraktok emelik a hozzájárulás színvonalát és segítik a szervezők kiválasztási munkáját is, ez úton is kérjük, hogy akik még nem tették meg, készítsenek kivonatot. Ez 300 szavas terjedelemben elegendő, és lényeges, hogy legkésőbb február 6 déli 12 óráig beérkezzen a hunagi@hunagi.hu címre. A külföldi résztvevők tájékoztatása érdekében - akár egy későbbi időpontra is - küldjék be a kivonatot angol nyelven is, hogy az az angol nyelvű konferencia ismertetőben megjelenhessen.)
- a Digitális Magyar Térkép 2011 Pályázati Felhívást,
Megjegyzés: a májusi Debreceni Térinformatikai Konferencia felhívása mind az eHírlevélből mind innen is letölthető: http://www.geogis.detek.unideb.hu/TKonferencia/2012/ Figyelem! A 2011-ben tagdíjukat rendezett HUNAGI tagszervezetek egy-egy képviselője számára 5000 Ft kedvezményt biztosítanak a részvételi díjból a Szervezők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése