2012-06-07

Hétpont Kft a HUNAGI új tagszervezete

A postázott felvételkérő levél szkennelt másolatának ismeretében a HUNAGI elnökség tagjai egyhangúlag elfogadtáka Hétpont Kft jelentkezését, így üdvözöljük a HUNAGI közösségében a szakmai berkekben jól ismert kisvállalkozást, amelynek rövid bemutatása itt következik a cégvezető Jancsó Ferencné, Györgyike fogalmazásában:
" A HÉTPONT Kft a közúti és a környezetvédelmi területen dolgozik elsősorban. Egyes rendszereit több mint száz felhasználó üzemelteti. A fejlesztések az interneten keresztüli szolgáltatásra is kiterjednek. A rendszerek grafikai, térinformatikai szolgáltatást is
végeznek. Néhány példa: ÚTINFORM rendszer; ÚTELLENŐR rendszer az Állami Autópálya Kezelő Zrt részére; GARANCIA rendszer, mely az autópályák építésével kapcsolatban fellépő garanciális hibákat kezeli az Állami Autópálya Kezelő Zrt részére. 
Az elmúlt évek fontos feladata a közlekedési infrastruktúra területén olyan szervezőmunka végzése, amely előkészíti, összegyűjti, feldolgozza az EU előírásoknak megfelelő adatszolgáltatást. A cég részt vesz az EU CONNECT, illetve EASYWAY programjában is, amelynek célja az európai telematikai infrastruktúra együttműködése. A DATEX-szel 2006 óta foglalkozik a cég. Az önkormányzatok részére fontos fejlesztésünk a KÖZTEREK szoftver, amely mobil térinformatikai, Google alapú megoldásával a települések üzemeltetését  segíti az út, a létesítmények, az illegális jelenségek kezelése szempontjából."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése