2012-08-26

Eddig már két hazai bejelentkezettről van tudomásunk a World Wind Europa Challenge Nyári Iskolára!

Fontos információ!
Szeptember 1-jéig lehet jelentkezni.
A vendéglátó Milánói Műegyetem honlapjáról elérhető a jelentkezéssel kapcsolatos minden tudnivalót tartalmazó ismertető. Ez összhangban van az esemény egy hónapja terjesztett szórólapján feltüntetetekkel, de annál valamivel részletesebb, és tartalmaz egy letölthető/letöltendő regisztrációs adatlapot is. 
Ezek szerint a jelentkezés akkor teljes, ha a határidőig megküldött jelentkezés tartalmazza a  kitöltött jelentkezési formanyomtatványt, a motivációs/bemutatkozó levelet (max 300 szó) és az önéletrajzot.
Az e-maiben a sumerschool@polimi.it címre, másolatban Dr. Maria A. Brovelli címére  beküldendő jelentkezés tárgymezőjébe a megkívánt szöveget kell írni: NASA WW Summer course registration.
Maga a szórólap letölthető, kinyomtatás után kifüggeszthető és/vagy szabadon terjeszthető.
A Nyári iskolán a felsőoktatás érintett műhelyeinek professzorait és nyfsz témakörben aktív mentorait várják, ezen felül Patrick Hogan (NASA projektvezető) szerint a kormányzati informatikai stratégia nyfsz illetékeseinek jelentkezését is örömmel veszik. Ügyelni kell a jelentkezési e-mail címekre. Lehetőség szerint kapjon másolatot a HUNAGI képvislője is (gabor.remetey (at) gmail.com).
Szórólap:
http://worldwind.arc.nasa.gov/wwec/WorldWindEuropaChallenge.pdf
Az esemény vendéglátójának honlapja
http://www.polinternational.polimi.it/what/programmes/summer-schools/world-wind-europa-challenge-como-19-21-september-2012/ 
(Innen tölthető le a kitöltendő jelentkezési adatlap)
A formai követelményeknek való megfelelés érdekében kérem a jelentkezőket, hogy duplán ellenőrizzék, hogy az előírásnak megfelel-e amit és ahogy beküldték anyagukat. Információ 
szeptember 1-ig giorgio.zamboni (at) polimi.it címen kérhető. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése