2012-11-29

HUNAGI csatlakozott az EU smeSpire projektjéhez

A csatlakozási dokumentum szövege (a pecséttel is ellátott szkennelt változat felhívja a figyelmet az opcionális témakörökre). 
Még a mai nap folyamán közreadjuk a DG JRC részéről a projektben résztvevő 12 ország mintegy tárinformatika-információtechnológia területén működő 1700 kis- és közepes vállalkozása (KKV) számára kiküldött kérdőívet. Az információ a közeli apokban a 18/2012 eH1rlevélben is kikerül. A lehetőséggel  HUNAGI disszeminációs tevékenysége nyomán a magyarországi KKV-k (tagjaink, partnereink és a HUNAGI Napló hetente mintegy másfélezer olvasójának révén)  fokozottan élhetnek, felkerülhetnek az EU projekt adatbázisába, csatlakozva az eredeti 12 ország vállalkozói közösségéhez. 
A projekthez való csatlakozásunk Giacomo Martiramo projekt koordinátor (Epsilon Italia srl) személyes majd formális meghívására törént az EUROGI november 16-i Tagok Napja rendezvényén folytatott beszélgetés nyomán, értesítve erről az Európai Bizottságot is. Bár a projekt költségvetéséből nem részesülhetünk, annak munkájába interneten bekapcsolódhtunk és a térinformatika területén tevékeny KKV-k számára lehetőség nyílik e projekt kapcsán is megjelenni az európai színtéren (a projektben a JRC részéről Max Craglia és Paul Smits vesznek részt).
Addig is látogassa meg a projekt honlapját: www.smeSpire.eu
HUNAGI célja, hogy hazánkból és a környező országok magyar kisvállalkozásai és más piaci résztvevői közül minél többen regisztráljank be a projektbe, és a kérdőív kitöltésével legyenek proaktívak, amely befektetés üzleti téren hamar megtérülhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése