2012-12-06

HUNAGI elnöki-főtitkári-titkári megbeszélés a december 12-i Elnökségi ülés végső előkészítésére

Barkóczi Zsolt elnök, Mitnyan Zoltán titkár és a főtitkár részvételével ma megbeszélésre került sor a VÁTI Dokumentációs Központban. Az október 13-án kiküldött meghívóban szereplő napirendek közül a szerzőéses kötelezettségek teljesítése, a pénzügyi helyzet és a jövő évi 4. HUNAGI  Konferencia kérdései szerepeltek a december 12-i elnökségi ülést előkészítő megbeszélésen.
A konferencia tervezett sajátosságai. 
Témája: "Innovatív megoldások egy élhetőbb környezetért" 
Fókuszban a  téradatokkal és versenyképességet biztosító kreatív, költséghatékony és innvatív megoldásokkal.
Célközönség: elsősorban vállalkozó tagjaink  aktív részvételére számítunk (előadásokkal, kiállításon). A hazai kormányzati, ipari, akadémiai és oktatóhelyi szereplők mellett HUNAGI hazai partner szervezeteit és elismert külföldi szakértőket is meg kíván hívni. A kérdéseket panelvitában is meg kívánjuk tárgyalni. A konferenciaszervezésben HUNAGI fő partnere az IVSZ lesz, mellyel még decemberben elnöki szintű egyeztetés várható. 
Szó esett a HUNAGI smeSpire projekthez való csatlakozásáról is.  Az ezzel járó lehetőségek tegnapi meghírdetéstől számítva 24 óra alatt máris 6 magyar vállalkozás töltötte ki az smeSpire-JRC kérdőívet . Ez ígéretes kezdet!  A tegnapi smeSpire meghírdetéstől számítva a HUNAGI Naplót közel 250-en látogatták, de még nem jelent meg a hír az MFTTT, a MFGVE és a MMK GGT weboldalán ahogy ezt társszervezeteinktől e-levélben kértük. Ha ez megtörténik további érdeklődőket várunk és kérdőív kitöltőket remélünk a honi térinformatikai vállalkozók köréből. HUNAGI szándéka, hogy a konferencia egyben smeSpire disszeminációs esemén is legyen a projektvezetés és az Európai Bizottság meghívásával. A konferencia egynapos lesz, az időpont kiválasztásánál az ajánlatok is befolyásolhatják de vagy február utolsó harmaában vagy április első harmadában valószínű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése