2013-02-28

Érdeklődést keltettek a HUNAGI tag GiziMap termékei - A termékkatalógus a newyorki ENSZ Központ könyvtárába is bekerül!

A GiziMap termékválasztékát a szünetekben volt lehetőség megismertetni azon ENSZ ügynökségek képviselőivel, akiknek napi munkájában a megbízható, földrajzi információk nélkülözhetetlenek. 
Az érdeklődést mutatta, hogy volt akinek még aznap volt szándékában kapcsolatba lépni a magyar térképtervező és kiadó céggel.
A teljesség igénye nélkül az érdeklődésüket kifejezők közé tartoznak:
OICT az ENSZ helyettes főtitkársága alatt működő Onfokommunikációs technológiák irodájának tanácsadója T. Suha Ulgen, az UNGIWG társelnöke (aki a tartalmas és informatív termékismertető készlet egy példányát elhelyezi az ENSZ központ könyvtárában is,
FAO (Food and Agriculture Organisation, John Latham térinfomatikai igazgató), 
CTBTO (az atomcsend egyezmény betartásának ellenőrző szervezete)
Matjaz Prah, az NGIWG társelnöke
WFO (World Food Program, Department of Emergency Operations igazgatója  David B. Katrund, Kashif Rashid műveleti koordinátor),
UNDSS (UN Dept. Safety and Security, Field Support Services térinformatikai menedzsere Hwa Saup Lee ) 
Továbbá Tufts University, amely a maga, továbbá az MIT és  Harvard Egyetem közel egymillió példányos térképarchivumára támaszkodva szabadon hozzáférhető szolgáltatást nyújt webes felületén változatos funkcionalitással. Meg kellett azonban állapítani, hogy alig volt friss (10 éven belül készített) térképmű közöttük. A link hamarosan itt található.
GEOCAT cégvezető Jeroen Ticheler
Tufts University Geospatial Technology Services menedzsere Patrick Florance

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése