2013-02-07

HUNAGI tervezett hozzájárulása a budapesti Európai Űrkiállítás sikeréhez

Minden tagszervezet és partner különös figyelmébe!
Bemutatkozhatnak a hazai KKV-k, fejlesztő műhelyek és szolgáltatók is a 2013. március 20-25 között Budapesten megrendezendő Európai Űrkiállításon (European Space Expo Budapest)
Domokos György, a CLGE hazai kapcsolattartója és a HUNAGI főtitkára ma délután előkészítő megbeszélést tartottak a HUNAGI szerepvállalásáról, ami három módon lesz lehetséges:
Tájékoztatással
- HUNAGI tájékoztatja tagjait, partnereit (hírlevélben is), valamint a HUNAGI webes felületeit látogatókat az ingyenesen látogatható eseményről és a kívánatos aktív részvétel lehetőségéről.
Tagjai, partnerei aktív közreműködésével, fejlesztési eredményeik, szolgáltatásaik bemutatásával
- HUNAGI tagjai és partnerei a kiállítás interaktív multimédiás konzolára telepíthetnek a kiállítást látogató nagyközönség számára érthető módon tájékoztató 4-10 képes pps prezentációkat és/vagy rövid figyelemfelhívó videókat. A szakmai tartalom ki kell, hogy emelje az űrkutatás, űralkalmazások és a kapcsolódó térinformatikai technológiák hatását, hasznosságát a társadalom, a gazdaság számára
HUNAGI-t bemutató prezentációval
- HUNAGI maga is készít egy prezentációt küldetéséről, tevékenységéről, tagjairól, nemzetközi és hazai kapcsolatairól, valamint éppen aktuális feladatairól.
A formai elvárásokat illetően a technikai előírásokat - amint ismertté válnak - megadjuk.
Az ESE bemutatása magyar nyelven itt olvasható
További részletek:  
http://ec.europa.eu/enterprise/policies/space/expo/index_en.htm
Eddig a következő tagszervezeteink fejezték ki érdeklődésüket a részvételt illetően:
MTA Talajtani Térinformatikai Laboratórium dr. Pásztor László és munkatársai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése