2013-02-20

Pozitív visszajelzés az AfrikaExporól

HUNAGI nem csak poszterrel vett részt a négynapos (február 14-17 közötti) vásárvárosi FeHoVa kiállítás AfrikaExpo eseményén, de figyelemfelhívása nyomán több egykori és jövőbeli HUNAGI tagszervezet képviselőjével is találkozni lehetett például a megnyitó napi előadássorozaton. Mai postánkból idézem a neves térképkészítő  GiziMap Kft. cégvezetőjét: "..Köszönöm a látogatását a FeHoVa kiállitáson. Egy nagyon jó hangulatú kiállitás volt. Nagyon jól sikerült a Szilasi Ildikó által szervezett AfrikaExpo. Sikerült sok érdekes előadást meghallgatni és az Afrikával foglalkozó személyekkel is megismerkedni..."
Igen, a rendezvényen egy sor afrikai ország követsége, kereskedelmi szakembere mellett szép számmal voltak jelen a kontinens országaiban vállalkozni, vagy azokkal kereskedni, azoknak szolgáltatni kívánó hazai KKV-k képviselői.
A Külügyminisztérium illetékese emlékeztetett az EU afrikai segályprogramjába való bekapcsolódás és az idehaza éppen megnyíló és felhasználható pályázási lehetőségekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése