2013-05-29

Határozatokat hozott a HUNAGI rendkívüli elnökségi ülése

Az ülés résztvevői: balről jobbra: Toronyi Bence főigazgató, FÖMI, Havass Miklós tiszteletbeli elnök,  Sikolya Zsolt  Ellenőrzó Bizottság elnöke, Barkóczi Zsolt elnök, Tóth László mk ezr. szolgálatfőnök, MH Geoinformációs Szolgálat, Oláh Attila, ügyvezető, Esri Magyarország, Keringer Zsolt CIO, Szombathely mjv Önkormányzat. Fotó: Remetey Gábor
Költségcsökkentő és bevételnövelő hatások várhatóak a HUNAGI mai elnökségi határozati nyomán. Az ülésre a 2013. április 4-i 23. Közgyűlés 265, 271 és 272. határozatai végrehajtása keretében került sor. A Közgyűlés hitelesített jegyzőkönyve innen tölthető le.
Az Elnökség megerősítette a Térkép Kft tagságát, mivel az rendezte 2012. évi tagdíj elmaradását és három eddig felvételét kért egyéni tag tagságát hagyta jóvá (Dr. Mihály Szabolcs, Kákonyi Gábor és Remetey Gábor).
A megnyíló HUNAGI diák/hallgatói tagozat Dr. Mucsi László SZTE mentorsága mellett alakul újra. Első tagja Bertalan László a Debreceni Egyetem doktorandusza.
Egyébként a HUNAGI Napló "Rólunk" legördülő menűpontja fényképekkel tartalmazza az új Elnökség összetételét , valamint a tisztségviselőket. 
Legfrissebb: a jegyzőkönyv június 16-án a résztvevők számára észrevételezés céljából meg lett küldve. A határozatokat tartalmazó jóváhagyott szöveg publikus, és innen is letölthető lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése