2013-11-10

Budapesten lesz december 11-13 között az SMEsPIRE projekt vezetője - Itt a lehetőség, pozicionálja magát minél több hazai KKV az európai hálózatban!

Giacomo Martinaro, az Európai geo-infokommunikációs technológiák KKV-inak adatbázisát és hálózatát építő  SMEsPIRE EU projekt vezetője, idén már másodszor érkezik Budapestre a HUNAGI meghívására, ahol aktív résztvevője lesz mind a december 11-i EULF, mind a december 12-i Copernicus meghívásos projektműhelyeknek, de várhatóan szerepel az EUROGI Tagok Napján is december 13-án. 
Az SMEsPIRE európai adatbázisnak - HUNAGI egy évvel ezelőtti felhívásai nyomán - már 7 magyarországi térinformatikai KKV a tagja (Agrogis Kft (Veszprém), Envirosense Kft (Debrecen), Esri Magyarország Kft (Budapest), GeoIQ Kft (Pilisszentkereszt), Geonet2000 Kft (Mindszent), Gispark Bt (Debrecen), Nivellum Kft (Budapest), Viamap Kft (Erdőkürt), de szerepel az adatbázisban a HUNAGI is (mivel a hálózat nyitva áll minden érintett és érdekelt szervezet így az NGO-k és kormányzati adatszolgáltatók számára is).
Tekintve, hogy mind az e-kormányzati feladatokban, mind a földmegfigyelési alkalmazások területén az európai piacon töretlen fejlődés várható, HUNAGI kifejezetten ösztönzi tagjait és partnereit, hogy jelentkezzenek és szerepeljenek az európai piaci megrendelők és a JRC számára referenciaértékű adatbázisban. 
Az SMEsPIRE honlapja bemutatja a kapcsolódás előnyeit, a projekt tevékenységét és a projekt által nyújtott szolgáltatásokat.
Az adatbázis itt tekinthető meg 
Hálózatba bejelentkezés itt
Illusztrációk forrása: http://www.smespire.eu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése