2013-11-06

HUNAGI tisztségviselők munkamegbeszélése a VM Földügyi és Térinformatikai Fősztály vezetőjénél.

A VM FTF vezetői és a HUNAGI tisztégviselőinek találkozója. Fotó: HUNAGI, 2013
HUNAGI tisztségviselői Barkóczi Zsolt elnök vezetésével munkamegbeszélés céljából bemutatkozó látogatást tettek Dr. Papp Bálint főosztályvezető úrnál, a VM Földügyi s Térinformatikai Főosztályán.
A megbeszélésen a VM FTF részéről még Koós Tamás főosztályvezető-helyettes, az INSPIRE tagországi összekötője, HUNAGI oldalon Mitnyan Zoltán titkár és a szervezet főtitkára vettek részt.
A találkozón, ismertetés hangzott el az EULF és a Copernicus MPP projektek december eleji, budapesti műhelyeinek előkészületeiről és megtárgyalták a rendezvényeknek otthont adó Vidékfejlesztési Minisztérium valamint a szakfőosztály és háttérintézményei szakmai képviseletének kérdéseit. Dr. Papp Bálint főosztályvezető külön a szervezők figyelmébe ajánlotta  a földügyi szakágazat képzésében jelentős szerepet játszó oktatóhelyek, de a tárcák horizontján a HM Geoinformációs Szolgálat szakembereinek lehetőség szerinti bevonását a műhelyek munkájába. Elhangzott, hogy a két tematikus műhely rendezvényt december 13-án követő EUROGI Napon mód lesz a hazi térinformatikai fejlesztések és alkalmazások szélesebb körű bemutatására. A találkozót megelőzően megtörtént a helyszínek bejárása, a logisztika és catering kérdéseinek egyeztetése Vida Tamás úrral, a Közigazgatási Államtitkárság biztonsági koordinátorával és Horváth Ödön étteremvezetővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése