2013-12-02

A hely mint információ nélkülözhetetlen szerepe a közlekedés irányításban és a közönség-tájékoztatásban - Magyar Közút NZrt és NFM előadások az ITS Hungary év végi hagyományos összejövetelén

Dr. Szűcs Lajos elnökletével ma délután a Griff szállóban került sor a a szervezet év végi összejövetelére.Ünnepélyes átadásra került az ITS Hungary Kiválósági Díj is, melyben a Magyar Közút Nonprofit Zrt részesült.
Bejelentésre került, hogy december 12-én és 13-án a Makadám Klubban kerül megrendezésre a eCall/HeERO Workshop
Jelentkezés és részletek az ITS Hungary honlapján:
http://its-hungary.hu/HUNAGI 2008 óta alapító tag az ITS Hungary szervezetben. A találkozót követően fontos beszélgetésekre került sor a december 11-i EULF Műhely figyelemfelhívásával kapcsolatban dr. Szűcs Lajos elnökkel, dr. Lindenbach Ágnes főtitkár asszonnyal, majd dr. Vertetics Dávid kormánytisztviselővel (NFM) aki szingapúri tanulmányútjáról adott kitűnő szakmai élménybeszámolót és  Dr. Gulyás Andrással, a Magyar Közút Nonprofit Zrt műszaki tanácsadójával aki az ÚTINFORM szolgáltatásról tartott előadást, akik a "Hely mint információ szerepe az eKözigazgatásban" témakörű budapesti december 11-i EU Location Framework Műhely eseményről e-postán külön tájékoztatást is kaptak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése