2014-06-17

Tematikus HUNAGI Elnökségi Ülés

Az ülés résztvevői balról jobbra: Mitnyan Zoltán HUNAGI titkár ,
Dr. Takács András Attila főtitkár-helyettes (FM) , Hiri István, Oláh Attila elnökségi tag (Esri) delegáltja, Sikolya Zsolt Ellenőrző Bizottság elnöke, Toronyi Bence elnökségi tag (FÖMI), Barkóczi Zsolt elnök (LLTK). Fotó: Remetey Gábor HUNAGI főtitkár.
Az ülésről kimentésüket kérték Havss Miklós tiszteletbeli elnök, Tóth László (MH GEOSZ szolgálatfőnök) és Prof.Dr. Lóki József (Debreceni Egyetem) elnökségi tagok.
A HUNAGI Infotér konferenciára való előzetes felkészülése volt a tárgya a mai egyórás találkozónak, melyre a Lechner Lajos Tudásközpontban (LLTK) került sor. A termékeny eszmecserében tervezett hozzájárulásként egy olyan program rajzolódott ki, amely maximálisan szolgálja az infokommunikációs szakterület szakembereinek, döntéshozóinak tájékoztatását és a térinformaztikai közösség eredményeinek, képességeinek láttatását. A közelgő Információs Társadalom Parlament ülésén HUNAGI-t a főtitkár és a belföldi kapcsolatok főtitkár-helyettese képviselik, de saját szervezeteik képviseletében is több elnökségi tag jelen lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése