2014-07-29

HEXAGON Geospatial a HUNAGI legújabb tagja

H.Nagy Róbert regionális  értékesítésszervezési menedzser  felvételkérő levelében a rangos nemzetközi szervezet kapcsolatát a térinformatikával a következőként mutatta be:
" A Hexagon Geospatial a Hexagon részeként kulcsszerepet játszik annak iparágakon átívelő megoldásaiban, a piac legkülönbözőbb igényeit kielégítő teljes térinformatikai portfólióját kínálva. A Hexagon a tervezési, mérési és vizualizációs technológiák egyik vezető szolgáltatója a világon. Ösztönzi a szinergikus gondolkodást a Hexagon márka hálózatának minden szintjén és funkciójában, hogy jobban és gyorsabban tudjon reagálni a közös ügyfelek igényeire.
Kiemelt célunk, hogy olyan termékeket és megoldásokat szállítsunk amik által ügyfeleink sikeressé válnak. A Hexagon Geospatial olyan élvonalbeli technológia kifejlesztésére koncentrál, amely könnyen használható és konfigurálható. A bővíthető, skálázható és együttműködő termékeinkkel lehetővé tesszük, hogy a több forrásból származó tartalom dinamikus és könnyen használható legyen, a szükséges döntések meghozatalához. Termékeinket folyamatosan újra fogalmazzuk és továbbfejlesztjük."
A cég honlapja: hexagongeospatial.com. A szervezet kapcsolattartója  a HUNAGI-ban H. Nagy Róbert úr lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése