2015-04-07

Az első magyarországi bejelentkezés a NASA World Wind Europa Challenge versenypályázatra

A 2012. évi NASA World Wind Europa Challenge tervezési szakaszától eltekintve, amikor is négy hazai felsőoktatási intézmény öt hallgatója és oktatója volt jelen az első comói műhely jellegű találkozón, Firenze és Bréma után most 2015-ben fordul elő először, hogy az egyetemi csapatok és KKV-k számára kiírt versenyre magyar pályázó is benevezett. Fehér Krisztián egyéni tgunkról van szó. Mentora dr. Siki Zoltán a Műegyetem adjunktusa (BME ÁGT),  HUNAGI főtitkár-helyettes. 
A pályázó díjazott volt a HUNAGI elmúlt évi Mobil alkalmazások versenyén. Mostani bejelentkezése után WWEC pályázati anyagát a július elsejei határidőre kell véglegesítenie.
A 2015.évi pályázatra eddig bejelentkezettekről az alábbi weboldalon kaphatunk rövid tájékoztatást.
http://eurochallenge.como.polimi.it/projects2015
A pályázati felhívás figyelemfelhívó kinyomtatható szórólapja: http://eurochallenge.como.polimi.it/sites/default/files/Europa_Challenge-2015-Flyer.pdf
HUNAGI a verseny tudományos és kiértékelő bizottságában is jelen van (saját tagját természetesen nem értékelheti) és a tavalyi évhez hasonlóan - amennyiben a költségvetése megengedi - idén is az egyik kristály díj szponzora lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése