2015-04-15

HUNAGI felhívás tagszervezetei, tagintézményei és tagjai számára!


Tisztelt Tagszervezetünk, Tagintézményünk, Egyéni Tagunk!

Már csak alig több mint egy hónap múlva, május 20-án du.  jelentős esemény lesz a HUNAGI életében. A 25. Közgyűlésre kerül sor, amely számos személyi változást is hoz, még inkább teret adva a tagjaink igényeinek leginkább megfelelő változásoknak. A Meghívó a tárgysorozattal, a megfelelő kiegészitő információkkal és dokumentumokkal időben, május elején minden tagunkhoz megérkezik e-mailben, de a HUNAGI Naplóban is megjelenik a hír, hogy partnereink is értesülhessenek róla.
Az élet velejárója, hogy csak egy állandó benne -  a változás. Így van ez Társaságunk tagsága esetében is. Előfordul, hogy az intézményi és személyi változások esetenként elmaradással kerülnek étvezetésre nyílvántartásunkban.
A Fővárosi Törvényszék hiánypótlásra utasította szervezetünket, többek között kérve egy  olyan tagjegyzék becsatolását, amelyen tagszervezeteink, tagintézményeink és egyéni tagjaink naprakész adatai szerepelnek. 
A nyilvántartás az alábbi alapadatokat tartalmazza:
IDKapcsolati személy Beosztás E-mail Telefon Számlázási név, cim (egyéni tagoknál lakcím) Számlázási cím Elérhetőségek: utcacím, ha eltér a számlázási címtől

A linket belső használatra tagjaink e-mail címére közvetlenül is megküldtük.
Kérjük, hogy amennyiben bármely adatában változás lenne, sorát kitöltve küldje meg legkésőbb április 20-ig a gabor.remetey@gmail.com címre. Tárgymegjelölés: tagsági adatok.
Azoktól is kérünk egy rövid visszajelzést, akik esetében nincs változás vagy kiegészítendő adat. 
Az ID a jelentkezéskor kapott sorszám, amely segítségével minden tagunk azonosítható. Ezért azt az oszlopot feltétlenül töltse ki.
A piros színnel jelöltek egykor tagjaink voltak, más-más okok miatt ma már nem azok.
Akiktől nem kapunk visszajelzést, azokkal titkárunk telefonon kísérli meg a kapcsolatfelvételt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése