2015-04-10

MAPIQ – elkészült az Esri Magyarország Kft térképes webtartalom elemző technológiája

Tagszervezetünk az Esri Magyarország Kft. befejezte legújabb fejlesztési projektjét: MAPIQ – TÉRKÉPES WEBTARTALOM ELEMZŐ TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE címmel. A hivatalos Sajtóközmelény tartalma:


 "2014. december 18.

ESRI Magyarország Kft.
1134 Budapest, Váci út 33.,
V33 Irodaház, „A” épület, 9. emelet
7623 Pécs, Szabadság út 34., Lakits Villa
E-mail: ugyfelszolgalat@esrihu.hu
Honlap: www.esrihu.hu


Sajtóközlemény

MapIQ – térképes webtartalom elemző technológia fejlesztése


Az Új Széchenyi Terv keretében 172 millió forint uniós támogatást nyert el az ESRI Magyarország Kft. Az informatikai tanácsadó vállalat a 360 millió forintot meghaladó összköltségű fejlesztés során új térképes webtartalom elemző technológiát fejlesztett az eddigi fejlesztési eredményeikre támaszkodva.

Az ESRI Magyarország Kft. alapvetően térinformatikai alapú szoftverrendszerek készítésére, integrálására szakosodott vállalat. A cég profiljába tartozik minden olyan tevékenység, ami a térinformatikához és az ESRI termékeihez kapcsolódik, beleértve a kereskedelmi, szoftvertámogatási, oktatási, rendszerelemzési, rendszerfejlesztési, adatbázis építési, térkép és alapadat előállítás területeket. Az utóbbi 5 évben jelentős eredményeket értek el saját fejlesztésű termékek és szolgáltatások előállításában, amelyek a MapIQ termék alapját adták. A kifejlesztendő szoftver ráépült az ESRI Magyarország Kft. két korábbi fejlesztésére a GISearch – térképes keresőmotor, illetve a GISearch2 – térképes keresőmotor nemzetközi környezetben való megjelenésére. Az új térképes webtartalom elemző technológiával képesek vagyunk nemcsak a nemzetközi keresőmarketing és online marketing piacokon megjelenni, hanem nyitni tudunk a B2B (business-to-business) piacok más területein is. Az új térképes webtartalom elemző technológiával, olyan funkcionalitást tudunk nyújtani, amilyeneket még a nagy szolgáltatók (Google, Yahoo) sem. A fejlesztésünk eredményeképpen és végén a teljes webtartalom strukturált, térkép-alapú adatbányászatára nyílik lehetőség. Legnagyobb célcsoportunk a bankok, biztosítók, FMCG, marketingszolgáltató vállalkozások, yellow pages jellegű cégek. A technológiánk által előállított adat-termékeink ezeken a területeken is komoly értéket hordoznak, új piacokat és igényeket tudunk feltárni és hosszú távon kielégíteni rendkívüli innovációs versenyelőnyünkre alapozva. Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében GOP-2011-1.3.1/B kódszámú Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása megnevezésű pályázati kiírásán 172 324 705 forint támogatást elnyert, 360 454 900 forint összköltségű projekt megvalósítása 2013. június 1. napján indult és 2014. november 30. napján zárult. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg."

Bővebb információ: Marjai Ágnes marketing menedzser  T +36 1 428 8048
A dokumentum pdf formátumban itt tölthető le: www.hunagi.hu/G/pub/Orszagos/EsriPR2.pdf


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése