2015-05-11

Meghívó a HUNAGI 25. Közgyűlésére

A jövő héten kerül sor a Magyar Térinformatikai Társaság 25. Közgyűlésére. 
A HUNAGI Tagintézményeinek, Tagszervezeteinek, Egyéni Tagjainak, valamint partneri és szakértői közösségének a mai napon közvetlen e-postán is kiment a Meghívó, amely már a napirend-tervezetét is tartalmazza. Az április 30-án a HUNAGI webes felületén már meghírdetett eseményre a HUNAGI közösség minden tagját szeretettel várja a HUNAGI Elnöksége.
 A körlevél tartalma
                    Meghívó a HUNAGI 25. Közgyűlésére


Időpont: 2015. május 20. (szerda) 14:00 óra Időtartam 2-2,5 óra

Helyszín: Lechner Tudásközpont (LLTK, volt VÁTI Dokumentációs Központ) Tárgyaló
Budapest XI, Budafoki út 59. E/3
Házigazda és levezető elnök :
Barkóczi Zsolt, a HUNAGI elnöke

Az ülés tervezett tárgysorozatát az elnöksége következők szerint hagyta jóvá:

1.      A napirend elfogadása, határozatképesség megállapítása, jegyzőkönyvvezető, hitelesítők megválasztása.
2.      Közhasznúsági beszámoló jelentés, benne összefoglaló a HUNAGI 2014. évi tevékenységről. (elnök/főtitkár)
3.      Az Ellenőrző Bizottság jelentése (Sikolya Zsolt EB elnök)
4.      A közhasznúsági fokozat megtartásához szükséges tennivalók  (Hozzászólások és közgyűlési határozathozatal a Közhasznúsági jelentés elfogadásáról)
5.      Tagságok megszüntetésének és új tagok felvételének megerősítése. (Elnökség javaslata alapján főtitkári előterjesztés majd közgyűlési határozathozatal)
6.      Tisztségviselők választása (Elnökség javaslata alapján elnöki előterjesztés majd közgyűlési határozathozatal)
7.      Alapszabály módosítási javaslat (Törvényszéki észrevételeket figyelembe vevő elnöki előterjesztés majd közgyűlési határozathozatal)
8.      A 2015. évi munkaterv és a 2015. évi pénzügyi terv (elnök)
9.      A tagok által előterjesztett indítványok megtárgyalása. Hozzászólások és megerősítés közgyűlési határozathozatallal
10.  Egyebek 

HUNAGI közhasznú nonprofit szervezet, így közgyűlésén szívesen lát szakmai érdeklődőket tagságán kívül is. HUNAGI tagjai mellett partnerei is megkapják elektronikus postán a meghívót. Az egyes napirendekhez tartozó háttéranyagok, dokumentumok a HUNAGI Naplóból tölthetőek le: http://hunagi8.blogspot.com
Tagszervezeteink és tagintézményeink képviselőinek megjelenésére okvetlenül számítunk! Határozatképtelenség esetében megegyező helyszínen, napon és tárgysorozattal 14:30 órai kezdéssel ismételten megrendezésre kerül a Közgyűlés, amely a megjelent tagok számára tekintet nélkül határozatképes. Akadályoztatás esetén szervezete részéről (írásbeli felhatalmazással) szavazatképes képviselőről gondoskodni szíveskedjék. A portai beléptetéskor a HUNAGI kinyomtatott meghívója felmutatandó. A tagok által előterjesztett indítványok beérkezési határideje május 18. (hunagi@hunagi.hu címre).

Budapest, 2015. május 10.           
Dr. Remetey-Fülöpp Gábor
főtitkár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése