2016-09-14

Részlegesen kutathatóak a HUNAGI 1999-2005 közötti időszakban gondozott weboldalai

Hála az Internet Archívum szolgáltatásoknak, egyes tartalommegőrzők a HUNAGI webolalairól is készítettek archív példányt, még ha nem teljes mélységében is. A Király Tibor FÖMI webmester által gondozott oldalak 2007 tájban, a FÖMI szerverkorszerűsítése után on-line már nem voltak többé hozzáférhetőek, a HUNAGI titkárának átadott teljes digitális tartalom nem került fel a HUNAGI saját honlapjára, bár ez volt a kitűzött cél.
Az anyag nem veszett el: mint szerző magam is őrzök belőle egy másodpéldányt valahol, ugyanakkor az internetes archívumokból is betekinthető az adatok jelentős része. Egyedül a kaliforniai WayBackMachine 144 alkalommal készített és őrzött meg részleges tartalmat a www.fomi.hu/hunagi weboldalról 1999 és a megszűnése közötti időszakban.
2006. év elejétől a honlapot gyakorlatilag a blog váltotta fel a maga korszerűbb, élőbb és bővebb tartalmával 2015. végéig, mintegy 5000 bejegyzéssel (napi hírektől fontossabb dokumentumok linkjein keresztűl képekig és figyelemfelhívásokig).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése