2011-10-21

Fejezze ki egyetértését, észrevételeit vagy ellenvéleményét az FTK 2011 Konferencia állásfoglalásával kapcsolatban!

Kákonyi Gáborral, Dr. Takács András Attillával történt egyeztetést követően a HUNAGI Naplóban is közzétesszük az idei gyöngyösi Fény-Tér-Kép Konferencia résztvevőinek Állásfoglalását abból a célból, hogy ahhoz  HUNAGI tagjai, partnerei és a HUNAGI Napló olvasói csatlakozhassanak, azzal kapcsolatban véleményt formálhassanak, netalán ellenvéleményüket fejezzék ki.
Az FTK Konferencia Állásfoglalása itt olvasható: http://www.hunagi.hu/G/doc/GyöngyösiÁllásfoglalás.pdf
Csatlakozás az Állásfoglaláshoz vagy hozzájárulás különvélemény, megjegyzés megadásával itt lehetséges:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9mZ2puOUV2aEpGWG42VjZrLXNUdlE6MQ
A közérdekű adatok széleskörű hozzáférhetőségének szorgalmazása  egybevág a HUNAGI jó másfél  évtizede vállalt küldetésével. A PSI irányelv megvalósításával összhangban HUNAGI résztvevője volt az ePSIplus programnak és konzorciumi tagja az EU 7FP LAPSI projektjének. A 3. HUNAGI Konferencia terv szerint a LAPSI projekt Adatpolitika - liszencmodellek műhelynek és a mobil térinformatikai alkalmazásoknak szentelve kerül megrendezésre 2012 március 22-23-án. 
Megjegyzés: Alapértelmezésben a hozzáférhetőség még nem azonos az ingyenességgel!
Az október 23-i tárgybeli körlevélben foglaltakat pontosítva, HUNAGI vállalása ebben a kontextusban arra irányul, hogy a már korábban megkezdett kormányzati kommunikáció során felhasználjuk a felmérés eredményét, különös tekintettel a felelősség rendezésére és az érintettek együttműködési fórumának megteremtése érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése