2013-12-21

Tagjaink, Partnereink! Szereplési lehetőség a HITA számára készülő marketing anyagban! A lehetőség a HUNSPACE és HUNAGI együttműködése keretében valósult meg.


ŰRIPARI VÁLLALKOZÓK(1)  - FIGYELEM ! FIGYELEM !

A  magyarországi űripari vállalkozókról - Magyarország ESA csatlakozásához igazodva - egy angol nyelvű marketingkiadványt készítünk a Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a HITA megbízásából. Az anyagban mind a magyar  űreszköz készítők,  mind az űripari szolgáltatók marketinganyagait közölni szeretnénk. A részvétel ingyenes. Az előkészítés során a szakmai kompetenciára a HUNSPACE és a HUNAGI  együttműködése a biztosíték.  A kiadvány tartalmának összeállitása a MATMOD Kft  feladata. A kiadványban szereplő cégek listáját december 20-ig össze kell állítani. A szövegek és a képi anyag elkészítésére 2014 január hónapban kerül sor.

Kérjük az űripari vállalkozókat(1), hogy amennyiben a kiadványban szerepelni kívánnak, szándékukat és elérhetőségüket a lehető leghamarább jelezzék személyesen, vagy levélben az alábbi Email címre:



Bárczy Pál                                                                                          Remetey Gábor
HUNSPACE                                                                                       HUNAGI

(1) Ebben a kontextusban űripari vállalkozóknak számítanak mindazon mikro-, kis- valamint közepes vállalkozások, amelyek a térinformatika és távérzékelés területén működnek és értéknövelő  fejlesztő vagy szolgáltató tevékenységet fejtenek ki akár a földmegfigyelés, műholdas helymeghatározás, vagy műholdas navigáció általános vagy tematikus célú alkalmazásaiban a terepi infrastruktúrától az űrszegmensig bezárólag. 
                                                                                      



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése