2008-08-15

Kurátor Kft átveszi a HUNAGI pénztárnoki feladatait

A HUNAGI adminisztráció erősítése
A Kurátor Kft  egy évtizede végzi megelégedésre a Magyar Térinformatikai Társaság könyvelését. Kahulits Andrea cégvezető és Barkóczi Zsolt HUNAGI elnök szóbeli megállapodását követően várhatóan augusztus végétől ill. szeptember elejétől a cég átveszi a HUNAGI pénztárnoki feladatainak ellátását is.
A cég munkatársai  közül eddig a napi munkában különösen Tokodi Ágnes, Kreischer Csilla, Takaróné Ildikó és Varga Mónika voltak a HUNAGI segítségére a könyvelési, az utazási és egyéb költség-elszámolások, valamint a banki műveletek, a bírósági, APEH, KSH és egyéb eljárások lebonyolításában hozzájárulva a Társaság jogszerű működéséhez. E közreműködésük most kiegészül 
a pénztárnoki feladatok ellátásával is, melyet 1994-2008 között Dr. Berencei Rezső, majd az utóbbi hónapokban Dr. Alabér László láttak el nagyfokű gondossággal és felelőséggel. A Kurátor Kft váci utcai irodája lesz a színhelye a 2006 évi NCA-HUNAGI működéstámogatási pályázat elszámolása ellenőrzésének is, melyet az ESZA Kht munkatársai végeznek 2oo8. augusztus 26-án.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése