2011-05-17

21. HUNAGI közgyűlés. Barkóczi Zsolt újabb ciklusban a HUNAGI elnöke. Kedvező tagdíj egyéni tagoknak. A honlap-pályázat eredményhírdetése.

Lezajlott a 21. HUNAGI Közgyűlés, amely a napirend szerinti minden kérdésben egyhangúlag hozta meg határozatait.
Ezekből a legfontosabbak:
Elfogadást nyert az Ellenőrző Bizottság jelentése és az EB elnökének az Alapszabály pontosítására vonatkozó minden javaslata.
Az elnök javaslatára a Közgyűlés határozatot hozott arról, hogy a HUNAGI egyéni tagjainak éves tagdíja a diák/hallgatói tagdíj kétszerese, azaz 2000 Ft/naptári év.
A Közgyűlés egyhangúlag határozatilag elfogadta a 2010.évi Közhasznúsági jelentést.
A Közgyűlés az Elnökség javaslatára újraválasztotta Barkóczi Zsoltot a HUNAGI elnöki tisztjére.
A leköszönő dr. Mihály Szabolcs megüresedett elnökségi helyére megválasztotta Toronyi Bence FÖMI főigazgatót, míg Buga László és Keringer Zsolt újabb ciklusra vállalták elnökségi tagságukat.
A Közgyűlés határozatban fogadta el a 2011. évi munkatervet és pénzügyi tervet.
Az elnök bejelentette, hogy az Elnökség döntést hozott a HUNAGI honlapjára kiírt pályázat győztesére vonatkozóan. A második díjat nem adta ki. A nyertes Mihályevics Tamás lett. Munkája hamarosan látható lesz a www.hunagi.hu honlapcímen.
A Közgyűlésről többen kimentésüket kérték, de a jelenlévők között ott volt a FÖMI főigazgatója(elnökségi tag), a BCE dékánja(elnökségi tag), az esri Magyarország Kft igazgatója, a HungaroCAD Kft igazgatója, a BME Általános- és Felsőgeodézia tanszék képviselője, a SZTE Természetföldrajzi tanszékének professzora (elnökségi tag), az OMSZ elnök személyes képviselője, a CASCADOSS Magyarországi Egyesület elnöke, a COWI pojektmenedzsere, a BCE matematika tanszékének docense, a HM Térképészeti KNKft műszaki igazgatója(elnökségi tag) és Szombathely MJV Önkormányzatának informatikai igazgatója (elnökségi tag). A HUNAGI-t az elnök(elnökségi tag), főtitkár (elnökségi tag) és a Közgyűlésnek is bemutatott Rab András titkár képviselték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése