2014-08-10

HUNAGI-HUNSPACE közös aciók terve a Magyar Űripari Klaszter Klaszterbizottsági ülés napirendjén

Az ülés résztvevői. Hargitai Péter (GEODATA)
 a HUNSPACE földmegfigyelési képviselője megérkezett volna.
Kép: HUNAGI, 2014
A Magyar Űripari Klaszter Klaszterbizottsági ülésére holnap a BME Infopark Q épületében, az Elektronikus Eszközök Tanszék tárgyalójában kerül sor. A napirendi pontok között három is szerepel, amely a HUNAGI-HUNSPACE partnerszervezeti együttműködés keretében együttes fellépések lehetőségét tárgyalja meg. Ezek:
  • InnoTrends 2014 – HUNAGI-HUNSPACE szereplés
  • CEOS WGISS-38 moszkvai munkaértekezletén a MaSat 2 projekt képviselőjének részvétele (Az ülésen HUNAGI a GSDI szervezet összekötőjeként vesz részt. A Masat 2 részvételétt a CNES-NASA-Jaxa vezetéssel kell HUNAGI-nak egyeztetni. Házigazda a JSC "Russian Space Systems" és a Roszkozmosz lesz)
  • Spaceship Earth kiállítás, 2016, Magyarország HUNAGI-HUNSPACE kezdeményezéssel.
HUNAGI 20 példányt kapott a Space Industry Hungary kiadványból. A könyv a HUNSPACE szerkesztésében, mai nevén a Magyar Beruházási és Promóciós Ügynökség (www.hipa.hu) megbízásából készült. Az anyag összeállításában a HUNSPACE-HUNAGI együttműködés keretében és a honi térinformatikai közösség potenciális érdekeltsége folytán a HUNAGI is közreműködhetett. A kötetből kiosztásra kerül az augusztus 25-i NHIT - HUNAGI ülésen, egy-egy példányt kapnak a szeptember végi moszkvai CEOS WGISS-38 munkaülés delegációi, továbbá  a berlini imaGIne konferencián az EUROGI és ESA/EC Copernicus MPP felelősei.
A kiadvány címlapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése