2016-09-01

A 14. FÉNYKÉP, TÉRKÉP, FÉNY - TÉR - KÉP 2016 Konferencia

Kákonyi Gábor szervező jóvoltából tehetem közzé az alábbi közérdekű figyelemfelhívást:
"FÉNYKÉP, TÉRKÉP, FÉNY - TÉR - KÉP 2016
TÁVÉRZÉKELÉS,  KÉPFELDOLGOZÁS, FOTOGRAMMETRIA,  TÉRINFORMATIKA

Időpont: 2016.  október 6-7, (csütörtök-péntek)
Helyszín:  Hotel Juventus, 2481 Velence Kis(s) köz 6.
2003-ban kezdődött a Fény-Tér-Kép konferencia, s megrendezzük idén is immár a 14-iket.
A változatosság gyönyörködtet alapon idén a Juventus hotelben a Velencei tó partján.
Ebben az évben megpróbálkozunk azzal, hogy a csütörtök estét szabaddá tegyük az előadásoktól, több idő maradjon a beszélgetésekre. A csütörtök délelőtt kivételével az előadásokat igyekszünk két különböző szekcióba sorolni, s néhány aktuális témában külön műhelybeszélgetéseket, (workshop) is meghirdetünk.
A konferenciára  mindenkit várunk, akit érdekel a távérzékelés, képfeldolgozás, a digitális fotogrammetria vagy a térinformatika.
Ez a konferencia minden évben  különbözni szeretne más hazai térinformatikai rendezvényektől. Egy-egy, a hallgatóság számára izgalmasabb témánál van idő kérdezni,  vitatkozni,  párbeszédet folytatni az előadóval.  
Szeretnénk, ha izgalmas vita alakulna ki az egyes előadások kapcsán, amiből mind az előadó, mind a hallgatóság tanulhat. 
Az  előadóknak eleve jóval hosszabb időt adunk, amennyiben kéri (akár 30 percet is).
A konferencia  elvi  alapállása a kerekasztal, ahol minden résztvevő egyenrangú.
Elsősorban azokra a térinformatikai alkalmazásokra koncentrál a konferencia, ahol a feldolgozandó adat légifelvétel vagy űrfelvétel.
Előadókat hívunk az  egyetemekről,  kutatóintézetekből a közigazgatásból és a magánszférából , hogy beszámoljanak a náluk folyó munkákról.   Fontos cél, hogy mindenki szót kapjon, aki  képfeldolgozással foglalkozik  és van mondanivalója a többiek számára.
A tervek szerint a konferencia csütörtökön 10 órakor kezdődik, (tekintettel a messziről érkezőkre) s pénteken  14.00 óra körül  fejeződik be. 
Néhány szóban a 2016-os árakról:  A konferencián maga a részvétel INGYENES  amennyiben  nem kér sem ételt/italt sem szállást a résztvevő.

A főétkezések, a két ebéd és egy vacsora, a kávészüneti étel/ital és a szállás/reggeli  önköltséges.

A  szállás díja  7400,- Ft/fő/éj  beleértve az  IFA-t is,  (kétágyas elhelyezéssel, reggelivel)

1 ágyas elhelyezés esetén:  10940 Ft/fő/éj (reggelivel)

A csütörtöki ebéd és a két kávészünet  ára összesen  5975 Forint, 

A csütörtök esti vacsora ára: 3175 Forint

A csütörtöki két kávészünet, ebéd és vacsora teljes költsége: 9150 Forint.

A pénteki kávészünet és ebéd ára összesen  4575 Forint.

A konferencia teljes részvételi költsége 2016-ban, (szállás 2 ágyas szobában, reggeli, 2 ebéd, egy vacsora és 3 kávészünet együttesen)  21125 Forint.

Ha valaki egyágyas szobát kér akkor a teljes részvételi költség  24665Forint.
Jelentkezni  a konferenciára a www.geoiq.hu weblapon lehet.
A konferencia programja a következő 3-4 hétben formálódik, mihelyst elegendő konkrétum a rendelkezésemre áll, akkor azt közzéteszem.
Aki többet szeretne megtudni a konferencia helyszínéről annak a következő két weblapot ajánlom: http://hoteljuventus.hu/
Néhány részlet a szálloda ajánlatából:
Szobák felszereltsége: Fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, WC, TV. Szobáink egy része rendelkezik tóra néző panorámával. A szobákba köntöst készítünk be. Szállás kétágyas elhelyezéssel, mely magába foglalja a büféreggelit, a díjmentes parkolást a szálloda zárt, kamerával megfigyelt parkolójában, valamint a Szálloda összes kiegészítő szolgáltatásainak (beltéri uszoda, finn szauna, jakuzzi, privát strand és stég, strandröplabda pálya, kerékpárkölcsönzés, kikötő, biliárd, asztali foci, korlátlan vezeték nélküli internet használat) igénybevételét.
A kávészünet jellemzése: kávét, teát, üdítőt, ásványvizet házi édes és sós süteményeket tartalmaz, korlátlan kávé és teafogyasztással a szünet ideje alatt.(3 dl üdítő vagy ásványvíz/fő, édes és sós sütemény 10 dkg/fő)
Az ebéd és a vacsora: MENÜ EBÉD, mely levest, főételt és desszertet tartalmaz. (előre egyeztetett egy féle menü).
Wellness részlegünk korlátlanul áll vendégeink rendelkezésére! Szabadidős lehetőségek: Beltéri uszoda használata, Pezsgő fürdő használata, Szauna használat, Billiárd, Csocsó, Darts.
Üdvözlettel:
KG

Kákonyi Gábor
GeoIQ kft.
2098 Pilisszentkereszt, Kakashegy utca 56.

Tel: 26 346 019.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése